13/11/12

Έρχεται ο Μπρους Σπρίνγκστιν στην Αθήνα!

Μια πληροφορία έχει βάλει φωτιά στους φίλους της ροκ στην Αθήνα: ο Μπρους Σπρίνγκστιν μετά την πιο ροκ από ποτέ εκστρατεία υποστήριξης στον Ομπάμα, φαίνεται ότι θα έρθει στην Αθήνα για συναυλία, στις 18 Μαΐου.


Μια ημερομηνία και μια πόλη στο διαδίκτυο βάζουν φωτιά στην Αθήνα και ξυπνούν μνήμες από τη συναυλία του ροκ σταρ στο ΟΑΚΑ πριν από 24 χρόνια στo πλαίσιο της Διεθνούς Αμνηστίας: σύμφωνα με ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Σπρίνγκστιν εντάσσει και την Αθήνα στην περιοδεία του με τίτλο Wrecking Ball και πρόκειται να δώσει συναυλία στο Terra Vibe στις 18 Μαΐου.

Αφού αφιέρωσε όλο το 24ωρο του και την ενέργεια του στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα, ο γερόλυκος φαίνεται πως θα επιστρέψει στην παγκόσμια περιοδεία του, επεκτείνοντάς την και στο 2013 και εντάσσοντας και την Ελλάδα. Η περιοδεία του έχει ξεσηκώσει το κοινό σε όποια πόλη έχει βρεθεί προκαλώντας ντελίριο κυρίως με τα πολιτικά του μηνύματα. Είναι βέβαιο ότι θα ξυπνήσει αντίστοιχα πάθη και στην Αθήνα όπου ούτως ή άλλως είναι ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ τα πολιτικά του μηνύματα θα βρουν εύφορο έδαφος.

Εν αναμονή ανακοινώσεων και επιβεβαίωσης της πληροφορίας, ευχόμαστε η κρίση που σαρώνει εσχάτως και τα συναυλιακά κέντρα να μην προβληματίσει τους διοργανωτές τόσο ώστε να μην τολμήσουν την κάθοδο στην Αθήνα. Προς το παρόν πάντως, η επόμενη επίσημα ανακοινωμένη συναυλία είναι αυτή στο Μέξικο Σίτι στις 10 Δεκεμβρίου.

Aπό το iefimerida