23/8/12

Πληκτρολόγιο που πλένεται από τη Logitech

Aν η δουλειά σας αναγκάζει να τρώτε πάνω στο πληκτρολόγιο του σταθερού σας υπολογιστή ή τα παιδιά σας έχουν πρόσβαση σ’ αυτό συχνά, θα γνωρίζετε πως τα keyboards… λερώνονται εύκολα, δυσκολεύοντάς σας κατά τη χρήση. Πέρα από τις κλασικές μεθόδους του… αναποδογυρίσματος για να φύγουν τα ψίχουλα ή της χρήσης αέρα, η Logitech σας επιτρέπει με τη νέα της πρόταση να κάνετε κάτι πιο δραστικό… να το πλύνετε!

Το Logitech Washable Keyboard K310 διαθέτει τη γνώριμη διάταξη που έχετε δει στα πληκτρολόγια της εταιρείας, με τη διαφορά ότι μπορεί να κάνει ένα «μπλουμ» στο νερό. Έτσι, μπορείτε, για παράδειγμα, να το πλύνετε στο νεροχύτη ή ακόμη και να το καθαρίσετε με ένα βρεγμένο πανί. Μπορείτε ακόμη να το βυθίσετε στο νερό έως τα 3,3 μέτρα, ενώ στεγνώνει πολύεύκολα, ώστε να μπορέσετε άμεσα να το ξαναχρησιμοποιήσετε μετά την πλύση.

Σύμφωνα με τη Logitech, το πληκτρολόγιο μπορεί να αντέξει πολλές πλύσεις αλλά και σκληρή χρήση. Οι χαρακτήρες στα πλήκτρα είναιτυπωμένοι με laser και διαθέτουν UV επικάλυψη, ώστε να μην ξεθωριάζουν από τα πλυσίματα. Επιπλέον, οι οπές στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου επιτρέπουν στο νερό να διαφύγει με ευκολία, αλλά και να εισέρχεται αέρας ώστε το πληκτρολόγιο να στεγνώνει γρήγορα.

Το Washable Keyboard είναι συμβατό με Windows XP, Windows Vista και Windows 7. Θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική από αυτό το μήνα και στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο, ενώ η τιμή του, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τουλάχιστον, φτάνει τα 39,99 δολάρια.


Από το blog gadgetgreek