4/7/11

Θέλω να ακούω ράδιο στο ντους!

Ένα από τα πολλά οικολογικά gadgets που κυκλοφόρησε στη διεθνή αγορά είναι ένα πρωτότυπο ραδιόφωνο, το πρώτο στον κόσμο που λειτουργεί με την πίεση του νερού από το ντους. Αυτό το κομψά σχεδιασμένο ραδιόφωνο μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στην βρύση του ντους. Με την ενεργοποίηση του νερού, η ροή θα ενισχύσει την ενσωματωμένη γεννήτρια τουρμπίνας που δημιουργεί ενέργεια για τον ήχο.


Το H2O Shower Radio έχει μια πολύ αποτελεσματική κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γεννήτρια τουρμπίνας και χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία των μικροσκοπικών υδροστροβίλων για τη δημιουργία ελεύθερης ενέργειας.

Αυτό σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, επιτρέπει στην ενέργεια που αποθηκεύεται καθώς παίζει το ραδιόφωνο να διατηρήσει τη δυνατότητα του ραδιοφώνου να παίζει ακόμη κι όταν κλείσει η βρύση του ντους.

Ο τελευταίος σταθμός και το επίπεδο της έντασης αποθηκεύονται αυτόματα μετά τη χρήση και έτσι το ραδιόφωνο είναι έτοιμο να παίξει ξανά τον αγαπημένο σταθμό στο επόμενο ντους. Επίσης επισημαίνεται ότι για την τοποθέτηση του έξυπνου ραδιοφώνου δεν απαιτούνται εργαλεία. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει εύκολα από τον οποιονδήποτε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

GreenBusiness