14/3/11

Η INTIMISSIMI ανακυκλώνει σουτιέν και ... μειώνει την ηχορύπανση!

Η αλυσίδα εσωρούχων INTIMISSIMI δραστηριοποιείται και «οικολογικά». Είναι η πρώτη εταιρεία εσωρούχων, η οποία προτείνει την Ανακύκλωση των παλαιών σουτιέν για την παραγωγή ηχομονωτικών καλυμμάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μείωση κάθε είδους ηχορύπανσης.


Είναι η πρώτη φορά που από την ανακύκλωση ενός εσώρουχου παράγονται ηχομονωτικά καλύμματα. Η αλυσίδα INTIMISSIMI αγαπά το περιβάλλον.

Από τις 11/03/2011 έως 30/06/2011 σε όλα τα καταστήματα INTIMISSIMI θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για την περισυλλογή των <<παλαιών>> σουτιέν οποιασδήποτε μάρκας.

Προσκομίζοντας στο κατάστημα ένα <<παλαιό>> σουτιέν θα πληρώνετε 3 ευρώ λιγότερα σύμφωνα με την τιμή του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, για την αγορά ενός καινούργιου σουτιέν INTIMISSIMI της επιλογής σας.

"Τα συρτάρια μας είναι γεμάτα σουτιέν που δε χρησιμοποιούμε πια. Ας τα φέρουμε στα καταστήματα Intimissimi και ας συμβάλουμε στη σωτηρία του πλανήτη. Το να κάνουμε καλό στο περιβάλλον είναι και ζήτημα στυλ!" Irina Shayk - Ambasciatrice Intimissimi

my campus.gr