22/11/12

Οι Coldplay στην οθόνη του Μεγάρου Μουσικής

Το Coldplay «Live 2012» είναι η πρώτη ταινία-συναυλία, από το 2003, του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Coldplay στην οποία καταγράφεται η παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος με τίτλο «Mylo Xyloto Tour». Η περιοδεία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 και είχε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την συναυλία.

«Στη διάρκεια του «Mylo Xyloto» περάσαμε καλύτερα από ποτέ, όσο είμαστε συγκρότημα. Αισθανόμασταν από την αρχή πολύ καλά – εν μέρει γιατί ήμασταν περήφανοι για τη μουσική, τα πυροτεχνήματα, τα laser και όλα τα εφέ, αλλά κυρίως εξαιτίας του υπέροχου κοινού μπροστά στο οποίο παίζαμε. Με τα χρόνια, το κοινό γίνεται όλο και περισσότερο μέρος της συναυλίας: συμμετέχουν δυναμικά, είναι διαφορετικοί, γεμάτοι πάθος, και κάνουν τα τραγούδια να ακούγονται πολύ καλύτερα απ΄ότι όταν τα παίζουμε μόνοι μας. Θέλαμε να αποθανατίσουμε αυτό το απίθανο συναίσθημα που μας χάρισαν».
Chris Martin

Σκηνοθετημένο από τον Paul Dugdale, το Coldplay Live 2012 περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις συναυλίες των Coldplay στο Stade de France του Παρισιού, στο Bell Centre του Μόντρεαλ και στο Φεστιβάλ του Glastonbury το 2011.

Η προβολή του Coldplay Live 2012 έγινε ήδη στις 13 Νοεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. 

Χώρος:
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
29 Νοεμβρίου 2012/21:00

Προπώληση από:
19 Νοεμβρίου 2012

Τιμές:
Φοιτητικά: € 10
Γενική είσοδος: € 15

Για να επισκεφθείτε το site του Μεγάρου Μουσικής πατήστε εδώ