24/10/12

Kι όμως αληθινό: 17χρονη ομογενής μάζεψε 80 χιλιάδες δολάρια για τα παιδιά στην Ελλάδα

Μια 17χρονη ομογενής, η Χριστίνα Λεβέντη, τελειόφοιτη του Λυκείου Τέναφλαϊ κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 80 χιλιάδων δολαρίων για τα παιδιά στην Ελλάδα.


Η Λεβέντη μαζί με συμμαθήτριες της μετέτρεψαν, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας, την αγάπη τους για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους τους στην Ελλάδα, σε έμπρακτο ενδιαφέρον.

Η Χριστίνα ήρθε σε επικοινωνία και συμφωνία με τον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» και «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς», και στη συνέχεια έστειλε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα και έκανε άλλα τόσα τηλεφωνήματα. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε μάλιστα στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν, και εκδήλωση για να επιτευχθεί ο στόχος της 17χρονης. Μέσω των οργανώσεων αυτών θα γίνει και η διάθεση των χρημάτων.

Η Χριστίνα Λεβέντη μίλησε και για τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, λέγοντας ότι αυτό που της άρεσε ήταν ότι όλοι φαινόταν άνετοι και χαρούμενοι. «Δεν είναι αυτή, η Ελλάδα που ήξερα», σχολίασε για το παρόν στην πατρίδα των γονιών της.

Από το Lifo