17/10/12

Grand Resort Lagonissi: Καλύτερο Beach Resort 2011 στην Ευρώπη

Το ευρωπαϊκό βραβείο για το καλύτερο Beach Resort 2011 του θεσμού Eye Awards κέρδισε το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα επελέγη ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία πολυτελείας της Ευρώπης για να τιμηθεί για το έτος 2011, όπως ανακοίνωσε η Τζιν Χένεη πρόεδρος των Eye Awards, σε ειδική εκδήλωση στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σημειώνεται ότι τα Eye Awards δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες με μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία σε πολυτελείς προορισμούς. Τα βραβεία απονέμονται σε προορισμούς, όπου τα μάτια των ταξιδιωτών είναι εκείνα που επιλέγουν ποιο ξενοδοχείο θα βραβευθεί μέσα από εκτεταμένη έρευνα αγοράς.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ελληνικό  ξενοδοχείο κέρδισε σε σύγκριση με άλλα επειδή παρέχει συνεχώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα πολυτελή καταλύματα, ενθουσίασαν τους πελάτες του.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο γενικός διευθυντής του Grand Resort Lagonissi κ. Ν. Τζήμας, τόνισε ότι το αναδεικνύει «ως το καλύτερο από τα καλύτερα στην κατηγορία Best Beach Resort της Ευρώπης», δίνοντας συγχαρητήρια στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τον επαγγελματισμό του, που «συνέβαλε αποφασιστικά στη διάκριση αυτή της αναγνώρισης των υψηλών υπηρεσιών του Grand Resort, που τοποθετεί την Ελλάδα πρώτη, στη διεθνή σκηνή του Τουρισμού».

Από Το Βήμα online