12/10/12

Νέα υπηρεσία αποστολής «πραγματικών» δώρων μέσω Facebook!

Η αλήθεια είναι ότι όσοι από εσάς είστε χρήστες του Facebook για αρκετά χρόνια, θα θυμάστε την «τρέλα» που υπήρχε στις αρχές του κοινωνικού δικτύου με τα virtual δώρα και το πόσο συχνά ανταλλάσσατε «βλακειούλες» με τους φίλους σας. Τώρα, οι εποχές άλλαξαν και τo Facebook φαίνεται ότι σας επιτρέπει πλέον να στέλνετε… πραγματικά δώρα στους virtual friends σας.


Tο «Facebook Gifts» είναι ένα online κατάστημα από το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αναλαμβάνει να στείλει δώρα στους φίλους σας. Δεν ακούγεται άσχημο και, αν σκεφτείτε, πόσο συχνά βλέπετε στο Facebook τα γενέθλια φίλων σας και, ταυτόχρονα, «πονοκεφαλιάζετε» για το τι δώρο θα τους κάνετε, ίσως αυτή η εφαρμογή να αποτελέσει τη λύση που αναζητάτε.

Το site, που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο facebook.com/gifts, σας επιτρέπει να επιλέξετε δώρο, να προσαρτήσετε σ’ αυτό μία κάρτα, αλλά και μία Facebook notification για το φίλο σας. Αν αυτός έχει περασμένη τη διεύθυνσή του στο Facebook, μάλιστα, το δώρο που θα επιλέξετε, θα «φύγει» αυτόματα γι’ αυτήν…

Πληροφορίες για το εάν η εν λόγω δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας δεν έχουμε σε αυτή τη φάση, στις ΗΠΑ, όμως, κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει και «γεύονται» κυριολεκτικά τα Facebook gifts των φίλων τους, καθώς μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν ήδη στο project είναι τα περίφημα Magnolia Bakeries με τα «διάσημα» cupcakes τους.

Aπό το Digital Life