29/8/12

Στηρίζει τους μαστιχοπαραγωγούς της Χίου η Attica Bank

Στο πλαίσιο των άρχων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εντάσσεται η ενίσχυση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για την αποκατάσταση των πληγεισών εκτάσεων καλλιέργειας μαστίχας, από την Attica Bank, με το ποσό των 50.00 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ποσό αυτό μπορεί να καλύψει την αγορά 10.000 – 20.000 δενδρυλλίων μαστίχας.


Σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας τονίζεται η κίνηση αυτή θα συμβάλει στην ενίσχυση της ελληνικής γεωργικής παραγωγής και με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την προσήλωσή της στην ύψιστη ιδέα της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank δήλωσε την συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της Χίου και εξέφρασε τη λύπη του για την καταστροφή του φυσικού πλούτου του νησιού εξαιτίας των πρόσφατων πυρκαγιών.

Επιπλέον, η διοίκηση της Attica Bank άνοιξε ειδικό λογαριασμό, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν όποιο ποσό επιθυμούν για την  ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για την αντιμετώπιση των αναγκών των μαστιχοπαραγωγών, οι οποίες προέκυψαν λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.  Ο αριθμός του λογαριασμού είναι ο εξής: ΙΒΑΝ: GR06 0160 3610 0000 0008 4925 977.

Τέλος, η τράπεζα στηρίζει τους πελάτες της μαστιχοπαραγωγούς προσφέροντάς τους τη δυνατότητα διευκολύνσεων στην αποπληρωμή των δανείων τους.

Από το GreenBUSINESS