23/12/11

Κι όμως αληθινό: Κοριτσάκι που παρασύρθηκε από τσουνάμι εμφανίστηκε μετά από 7 χρόνια

Μια 8χρονη, η οποία παρασύρθηκε από το τσουνάμι που χτύπησε την Ινδονησία το 2004, βρέθηκε ζωντανή, σχεδόν 8 χρόνια μετά το χτύπημα του φονικού κύματος.

Η 15χρονη σήμερα Γουάτι, θεωρείτο νεκρή, καθώς το ορμητικό τσουνάμι που χτύπησε το χωριό τους, την παρέσυρε μπροστά στα μάτια της μητέρας και των δύο αδερφών της. Ωστόσο, προχτές εμφανίστηκε σε καφετέρια κοντινής πόλης, ζητώντας από έναν εργαζόμενο να την πάει στον παππού της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο άνδρας στην αστυνομία, το κορίτσι πάσχει από αμνησία και δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα άλλο εκτός από το όνομα του παππού της Ιμπραήμ. Τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν που μένει ο ηλικιωμένος και την πήγαν εκεί, όπου οι γονείς της την αναγνώρισαν από μια ουλή που είχε πάνω από το φρύδι.

Το κορίτσι δεν μπορούσε να θυμηθεί καμία λεπτομέρεια από τη ζωή της τα τελευταία 7 χρόνια, και το μόνο που είπε ήταν ότι ξύπνησε σε μια γειτονική επαρχία, μην έχοντας ιδέα που είναι και τί της συμβαίνει και έκτοτε περιφερόταν στους δρόμους ψάχνοντας τον παππού της.

iefimerida.gr