Ένα ποπκόρν που παράγεται στην Ξάνθη ξεκινά την πορεία του με στόχο να βρει τη θέση του στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων.
Πρόκειται για ένα προϊόν που προέρχεται από καλαμπόκι που καλλιεργείται στην περιοχή της Θράκης και παράγεται σε μια βιομηχανία που συνιστά κάθετη αλυσίδα παραγωγής μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στους καταναλωτές.
Η εταιρία Smart Foods από την Ξάνθη έχει ξεκινήσει την παραγωγή ποπκορν σε τέσσερις γεύσεις και οι υπέυθυνοι της εταιρίας αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να αποτελέσει το καλύτερο ελληνικό σνακ με κύριο γνώμονα την ποιότητα. "Η στροφή των καταναλωτών προς την ποιότητα και τα ελληνικά προϊόντα καθορίζει τη σχέση ευθύνης που έχουμε απέναντί τους" αναφέρει ο Μανώλης Σπάρταλης από την ξανθιώτικη εταιρία. Ο αδερφός του Σάββας επισημαίνει ότι η βιομηχανία απασχολεί νέους ανθρώπους από την περιοχή και προτιμά τοπικά αγροτικά προϊόντα «από τον τόπο μας τον οποίο στηρίζουμε».
Tο προϊόν
Τα προϊόντα της εταιρίας Smart Foods είναι το ποπκορν με την εμπορική ονομασία My Popcorn το οποίοα βγαίνει σε τέσσερις γεύσεις (Βουτύρου, τυρί, πίτσα, τομάτα&ελιά). Ξεχωρίζει ποιοτικά, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, λόγω της αυξημένης διόγκωσης και είναι αρκετά τραγανό. Το αλάτι έχει αφομειωθεί στο προϊόν για να μην λερώνει τα χέρια και να μην αφήνει λιπαρότητα. Η συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλωμένη και πρακτική, ενώ μετά την κατανάλωση επαναχρησιμοποιείται για άλες χρήσεις.
Το προϊόν έχει τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία πώλησης της ηπειρωτικής Ελλάδας από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί και σε επιλεγμένες αλυσίδες delicatessen στην Αθήνα. Η σειρά My Popcorn απευθύνεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην καταναλωτική αγορά και εκτιμάται ότι ανοίγει ένα νέο segment στην αγορά των snacks, δεδομένου και ότι είναι 100% ελληνικής παραγωγής, από την ίδια την εταιρεία που τα εμπορεύεται.
XanthiPress.gr
Πρόκειται για ένα προϊόν που προέρχεται από καλαμπόκι που καλλιεργείται στην περιοχή της Θράκης και παράγεται σε μια βιομηχανία που συνιστά κάθετη αλυσίδα παραγωγής μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στους καταναλωτές.
Η εταιρία Smart Foods από την Ξάνθη έχει ξεκινήσει την παραγωγή ποπκορν σε τέσσερις γεύσεις και οι υπέυθυνοι της εταιρίας αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να αποτελέσει το καλύτερο ελληνικό σνακ με κύριο γνώμονα την ποιότητα. "Η στροφή των καταναλωτών προς την ποιότητα και τα ελληνικά προϊόντα καθορίζει τη σχέση ευθύνης που έχουμε απέναντί τους" αναφέρει ο Μανώλης Σπάρταλης από την ξανθιώτικη εταιρία. Ο αδερφός του Σάββας επισημαίνει ότι η βιομηχανία απασχολεί νέους ανθρώπους από την περιοχή και προτιμά τοπικά αγροτικά προϊόντα «από τον τόπο μας τον οποίο στηρίζουμε».
Tο προϊόν
Τα προϊόντα της εταιρίας Smart Foods είναι το ποπκορν με την εμπορική ονομασία My Popcorn το οποίοα βγαίνει σε τέσσερις γεύσεις (Βουτύρου, τυρί, πίτσα, τομάτα&ελιά). Ξεχωρίζει ποιοτικά, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, λόγω της αυξημένης διόγκωσης και είναι αρκετά τραγανό. Το αλάτι έχει αφομειωθεί στο προϊόν για να μην λερώνει τα χέρια και να μην αφήνει λιπαρότητα. Η συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλωμένη και πρακτική, ενώ μετά την κατανάλωση επαναχρησιμοποιείται για άλες χρήσεις.
Το προϊόν έχει τοποθετηθεί σε επιλεγμένα σημεία πώλησης της ηπειρωτικής Ελλάδας από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί και σε επιλεγμένες αλυσίδες delicatessen στην Αθήνα. Η σειρά My Popcorn απευθύνεται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην καταναλωτική αγορά και εκτιμάται ότι ανοίγει ένα νέο segment στην αγορά των snacks, δεδομένου και ότι είναι 100% ελληνικής παραγωγής, από την ίδια την εταιρεία που τα εμπορεύεται.
XanthiPress.gr