18/5/11

«Green Party» στη Θεσσαλονίκη

Ο διαγωνισμός με την ονομασία «Green Party» ξεκίνησε προχθές και μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου κάτοικοι του κεντρικού δήμου της πόλης και όχι μόνο, θα κληθούν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες ενέργειες βελτίωσης του οικολογικού προφίλ της πόλης.


«Ο διαγωνισμός είναι η αφορμή να δράσουμε όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη. Στόχος μας είναι η δημιουργία ευρύτερης οικολογικής κοινωνικής συνείδησης με διάρκεια και ορατά αποτελέσματα» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή 5 Ιουνίου, που είναι και η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, θα βραβευτούν με οικολογικά δώρα οι πιο ενδιαφέρουσες δράσεις από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, σε εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία του Λευκού Πύργου. Η καλύτερη συμμετοχή θα βραβευτεί με μια αγριελιά, ενώ οι ενέργειες οικολογικής δράσης θα συνεχιστούν και μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.greenparty2011.gr, και τηλεφωνικά στον αριθμό 2310 535280.


ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ