24/5/11

"Δείξε τους την Ελλάδα που αγαπάς"

Δίμηνη εκστρατεία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, η έγκριτη ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης, «Greek News», απευθύνοντας κάλεσμα σε ομογενείς και φιλέλληνες, αλλά και στους φίλους τους, να επισκεφθούν το καλοκαίρι την Ελλάδα. Το μήνυμα σαφέστατο: «Αγαπούμε την Ελλάδα-Βοηθούμε την Ελλάδα: Φέτος το Καλοκαίρι πάρε μαζί σου στην Ελλάδα τους Αμερικανούς φίλους σου, δείξε τους την Ελλάδα που αγαπάς, τον τόπο που γεννήθηκες».


«Τα μηνύματα της εκστρατείας της Greek News στοχεύουν..., αφενός, να δώσουν στη γενέτειρα οικονομική ανάσα, ενώ αποτελούν και μία επίδειξη αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, στη δύσκολη αυτή ώρα, να νιώσει πως δεν είναι μόνος.», τονίζει-μεταξύ άλλων-στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Νέα Υόρκη, ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας, δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης.

Στη φετινή εκστρατεία η «Greek News» έχει την ηθική συμπαράσταση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου του ΕΟΤ, Νίκου Κανελλόπουλου, του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Βασίλη Κασκαρέλη, του προέδρου του ΣΑΕ Στέφανου Ταμβάκη και του Συντονιστή του ΣΑΕ στις ΗΠΑ, Θεόδωρου Σπυρόπουλου.

Απευθυνόμενος «σε ένα από τα πλέον δυναμικά κομμάτια του Ελληνισμού», το οποίο έχει εκφράσει, επανειλημμένα τη στήριξή του στα εθνικά θέματα, «με ουσιαστική συμπαράσταση στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό», ο πρωθυπουργός, ζητάει τη συμβολή όλων μας, «προκειμένου να φέρουμε και πάλι την Ελλάδα εκεί που της αξίζει».

«Είμαστε Έλληνες και έχουμε μάθει στις δύσκολες στιγμές να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά», τονίζει από την πλευρά του ο Υφυπουργός Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι «φέτος η Ελλάδα χρειάζεται τους ομογενείς μας όσο ποτέ άλλοτε», ενώ καλεί τους ομογενείς να γίνουν οι ίδιοι «μέρος της προσπάθειας να σωθεί η οικονομία μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ via Glyfada Action