31/3/11

Τριήμερο Bazaar και Έκθεση Φωτογραφίας της UNICEF στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα»

Η UNICEF ξεκινά τη μεγάλη της Ανοιξιάτικη Καμπάνια για το 2011 και προσκαλεί τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθειά της, βοηθώντας ουσιαστικά όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά.

Για το λόγο αυτό, από την Παρασκευή 1 μέχρι και την Κυριακή 3 Απριλίου παρουσιάζει στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» την πλήρη Ανοιξιάτικη Συλλογή Ειδών και Δώρων UNICEF 2011 σε ένα μεγάλο Bazaar.

Στον ίδιο χώρο, θα παρουσιασθεί η Έκθεση Φωτογραφίας «Παιδιά και AIDS - Πρόσκληση σε Δράση» καθώς και στιγμές από την παρουσία της UNICEF στις τρέχουσες κρίσεις στη Λιβύη και στην Ιαπωνία, όπως αποτυπώθηκαν από τους καλύτερους φωτογράφους της UNICEF.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της Ανοιξιάτικης Συλλογής UNICEF χαρίζουν ζωή και χαμόγελο σε εκατομμύρια παιδιά και αλλάζουν σημαντικά τη ζωή τους. Τα προγράμματα που υλοποιεί η UNICEF σε 150 χώρες και περιοχές είναι πολλά και σημαντικά στους τομείς της υγείας και διατροφής. Εγκαθιστά συστήματα παροχής νερού και υγιεινής, πραγματοποιεί εκατομμύρια εμβολιασμούς και στέλνει τα παιδιά στο σχολείο.

Η έκθεση και το Bazaar θα είναι ανοικτά για το κοινό συνεχώς από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.