18/3/11

Συντομα στη κυκλοφορία η σειρά ρούχων 46664 του ιδρύματος Nelson Mandela!

Το ίδρυμα Nelson Mandela ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων με την επωνυμία 46664 με τα έσοδα των πωλήσεων να ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος. Το συγκεκριμένο λογότυπο ήταν ο αριθμός που είχε ο Nelson Mandela την περίοδο που ήταν φυλακισμένος.«Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και στόχος μας είναι και η τόνωση της βιομηχανίας ρούχων της Νοτίου Αφρικής» σημείωσε σε ανακοίνωση του, το ίδρυμα.


Ήδη η πρώτη παρουσίαση έχει γίνει με την ανταπόκριση του κοινού να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Η σειρά θα περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα σε μια ευρεία κλίμακα από καθημερινά ρούχα μέχρι ρούχα υψιλής ραπτικής. Τον σχεδιασμό και την προώθηση των ρούχων έχει αναλάβει η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ρούχων στη Νότια Αφρική, Seardel με το πρώτο επίσημο κατάστημα του ιδρύματος να ανοίγει τις πόρτες του τον προσεχή Αύγουστο στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Στα σχέδια του ιδρύματος είναι να ανοίξουν καταστήματα στις Η.Π.Α. και στη Βρετανία.Ο Nelson Mandela βρισκόταν στη φυλακή για 27 χρόνια μέχρι να γίνει ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής το 1994.


zougla online